Werkwijze trainingsdagen

Na de reservering van de gewenste data, worden jullie uitgenodigd voor een kosteloos oriënterend gesprek. Hierin zal alle benodigde informatie worden gegeven, zodat jullie daarna kunnen besluiten of jullie definitief deel willen nemen aan de training.

De trainingsdagen zijn voorlopig opgeschort dus op dit moment is het niet mogelijk om je aan te melden. Als je op de hoogte gehouden wil worden van toekomstige trainingsdagen, graag een mail sturen.

Hoe ziet de relatie 2-daagse eruit?

In twee intensieve trainingsdagen leren jullie alles wat nodig is om jullie communicatie en dus jullie relatie te verbeteren. Aan de hand van verschillende modellen die eerst uitgebreid zullen worden toegelicht, gaan jullie zelf oefenen om het geleerde direct toe te passen. Jullie zullen merken dat je door te zien en/of ervaren wat er gebeurt in een gesprek, snel zult begrijpen wat er nodig is om jullie communicatie te verbeteren. De trainer (relatietherapeut Isabelle van Houten) loopt bij de praktijkoefeningen steeds rond om jullie waar nodig bij te sturen. Naast de modellen, die jullie in duidelijke info-graphics mee naar huis krijgen, wordt de training ondersteund door video’s en illustraties. Tevens wordt er gewerkt met rollenspellen, je mag zelf kiezen of je hieraan meedoet of liever toekijkt. Ervan leren doe je sowieso.

Stappenplan relatie 2-daagse

Stap 1: kosteloze intake: een gesprek met de therapeut waarna jullie besluiten of je deel wil nemen en zo ja, wanneer
Stap 2: definitieve aanmelding: de reservering van de data wordt omgezet naar een definitieve aanmelding
Stap 3: invullen vragenlijst: jullie krijgen een vragenlijst gemaild om afzonderlijk van elkaar in te vullen voor een assessment van jullie relatie
Stap 4: gesprek met therapeut: persoonlijk gesprek met relatietherapeut over wat er bij jullie speelt om casuïstiek te verzamelen
Stap 5: kennismaken met de andere koppels: op een interactieve manier stelt iedereen zich voor aan de anderen (avond-sessie)
Stap 6: deelname trainingsdagen: 2 dagen intensieve training samen met maximaal 4 andere koppels

Stap 7: coachingsgesprekken: 3 coaching-sessies van 1 uur met ieder koppel apart na de trainingsdagen

Tip: maak er een gezamenlijk uitje van door er een hotelovernachting bij te boeken! Vraag ons naar suggesties!

Trainingsduur en -kosten

  • twee dagen van 9.00-17.00 uur
  • max. 5 deelnemende koppels
  • toplocatie (https://loods10oudewater.nl/)
  • fijne en veilige sfeer in exclusieve setting
  • barista koffie en overheerlijke lunch
  • afsluiting op vrijdag met borrel
  • inclusief 3 coachingsessies na training
  • kosten € 1.395 incl. btw per koppel